JAG HAR SKAFFAT MIG ETT FÖRHÅLLANDE, STARK INTENSIV KÄRLEK


JAG LER ÅT ERA MISSTAG, SKRATTAR ER RAKT UPP I ANSIKTET.

Vissa människors beteende roar mig.
Det är jävligt skönt att veta att man själv är så mycket klokare.

THE WOLFPACK @ASTRIDS

Grattis på födelsedagen min underbara, fantastiska, makalösa Astrid.
IDAG ÄR DET MÅN-DAG. MÅNEN ÄR FIN.

Vissa dagar är helt enkelt bättre än andra.
Vissa människor är helt enkelt bättre än andra.
Ikväll ska jag vara mer kreativ än vanligt.
Ikväll kliar det extra mycket i fingrarna.
På Fredag tar jag ett nytt steg i detta underliga livet.
På Fredag så flyttar jag till en egen lägenhet tillsammans med Matilda.

JAG ÄLSKAR MIN NYA KUDDE. JAG ÄLSKAR DEN SÅ HÅRT.IBLAND VILL JAG ÄTA UPP DEJ.

Din röst, ljuder likt musik i mina öron.
Hela du är en diamant. Den starkaste.

ULLARED SKULLE BLI ÄNNU BÄTTRE UTAN ALLA SURA KÄRRINGAR.


KONVERSATION MELLAN MIG OCH ANDREAS GREGA PÅ MYSPACE

Jag: Snälla söta rara, kom till Siestafestival i sommar.
Grega: Hej Nellie! Jag diggar siestafestivalen! vi får se om den bokas i sommar, i så fall ses vi där! kram

ANNA VON HOUSSWOLFF

 

Dagens feta låt går till: Anna Von Housswollf - Lost at sea

- Hur kan det få plats så mycket röst i en så liten kropp? jag vill också få applåder när jag åker 6:an.

KLAR ATT LÅTA BLI.

Ibland drömmer hon om att dö, en fjäderlätt död. Hon vill känna känslan av att bli överlämnad i det ljusa, medan idioterna blir kvar i mörkret. Känslan av att känna sig som ett lövverk. Känslan av att vid födseln blir betraktad som en prinsessa, och sedan bli trampad på likt allt annat obetydligt, får henne att för en gångs skull tänka positivt; "Jag vill inte dö. Jag vill bara inte leva".

BORG of HATEANNA VON HOUSSWOLFF

 

Dagens feta låt går till: Anna Von Housswolff - Track of time

- "Med ens blir du påmind om alla starka känslor du någon gång hyst; före detta förhållanden flimrar framför dina ögon, barn föds, vuxna går bort, glassplitter regnar ner över din rygg, maskrosor briserar i löftet om den oändliga sommaren, kärlek äter upp dig inifrån och naglar rispar din hud."

DÅ SKULLE DU FÅ VETA HUR DET KÄNNS

Om jag inte var jag och om du inte var du. Om jag var du och du var jag, så skulle jag inte vara jag och du inte vara du. Den enda skillnaden mellan oss, skulle bli att jag helt plötsligt blev något, jag skulle få synas. Och du skulle få leva med ett jag som skulle vara lika mycket som ingenting. Skulle du klara det? något fick mig plötsligt, att börja tveka på dej.

GÖTEBORGS STADSTEATER; DEN INBILLNINGSSJUKE

Hamnade bredvid några konstiga typer.

BRITTA PERSSON

Dagens feta låt går till: Britta Persson - Meet a bear
- Helt enkelt för att jag tycker hon är jävligt cool och låten är skön.

DAGENS SMINKNING

Smink, hår, foto, redigering: Jag
Modell: Astrid

SHOUT OUT LOUDS + [INGENTING]; TRÄDGÅR´N GÖTEBORG 17/11

 

Sorgligt nog har jag inte åldern inne att befinna mig på Shout out louds och [ingenting]´s konsert om två dagar. Som ni vet är jag väldigt förtjust i [ingenting] och jag hade inte haft något emot att betala 250 kronor för att se dem, och dessutom få Shout Out Louds på köpet. Alla som är över 18 och har möjlighet att befinna sig i Göteborg på Onsdag, borde verkligen göra det.BOB HUNDDagens feta låt går till: Bob Hund - Tinnitus i hjärtat
- Jag måste erkänna att jag har lyssnat alldeles för lite på Bob Hund. Har nog inbillat mig att de inte är så bra, men ju mer jag lyssnar, ju mer gillar jag deras lite smått galna musik. Denna låten klingar bäst i mina öron, än så länge. Mer Bob Hund i framtiden. Tack för tipset, älskling.

NY KATEGORI; DAGENS FETA LÅT!

Idag inviger vi Dagens feta låt! på bloggen. Det innebär att jag varje dag lägger ut en låt som är riktigt, riktigt fet.

- GE MIG GÄRNA TIPS, VILKEN ÄR ER FAVORITLÅT?

LÅT DET DÖ, DET ÄR DAGS. ALLT SOM VI SER TAR ALL PLATS, DET BLIR INGET ÖVER.


-

ÄPPELÖGA, JAG VILL INTE STÖRA.

men du, det var alldeles för längesen vi sågs.
- Kom trassel, så löser vi allt.

SOLSYSTEM TILL NERVSYSTEM. 15 SEKUNDER AV ALLT.

Aldrig igen skulle någon få mig att känna sådär. Jag bestämde mig för att sluta leta, så jag inte skulle hitta det jag letade efter. Ändå drömmer jag om att plocka blommor tillsammans med dej. Jag vill hitta fler anledningar till att få se mer av din rygg, dra fingret längs mitten och kyssa försiktigt i nacken. Jag vill hitta fler anledningar till att få ringa dej, för din röst klingar så fint i min telefon.

Jag sa: Jag vill vara fin med dej. Du svarade: Det är du som gör mig fin.

PAPPA JAG VILL HA EN RIKTIG JUL


DET ÄR INGEN SOM HAR EN SYMASKIN SOM SAMLAR DAMM?

Jag skulle behöva förverkliga lite idéer.

TA ER TIDEN OCH KOLLA PÅ DESSA. JAG LOVAR, NI BLIR INTE BESVIKNA
FÅR JAG, SÅ STANNAR JAG. JA, DÅ DÖR JAG HOS DEJ.

Imorgon kanske jag sticker till Berlin. Imorgon kanske jag känner för att hoppa till skolan. Imorgon kanske jag vaknar som ett svin. Imorgon kanske jag inte vaknar överhuvudtaget.

SVAR PÅ ERA FRÅGOR OM FESTIVALER!

Hur många gånger har du varit på festival och hur gammal var du första gången? Första gången jag var på festival, var på Siesta när jag var 14 år och gick i 8:an. Sen dess har jag varit där två gånger till (för er som inte kan räkna: 3 gånger) och en gång på Hultsfred (för er som inte kan räkna, 4 gånger totalt).

Vad är ditt konstigast festivalminne? Mitt konstigaste festivalminne måste nog vara just första gången jag var på Siesta. Jag var en ganska så "jag älskar min henri lloyd jacka"-fjortis och blev halvt påtvingad att åka till festivalen. Jag trodde såklart att det bara var en massa konstiga människor där och att alla var punkare eller hippies (och sånna kan man ju inte vara med..) på festivaler. Jag åkte dit i alla fall, en dag efter resten av gänget och blev hjärtligt välkomnad av min syster, som jag dumt nog hade låtit ta hand om min festivalbiljett. Självklart var biljetten "borttappad" under allt festande kvällen innan. Halvt irriterad halvt besviken gick vi för att köpa en ny biljett till mig och då är självklart 3-dagars biljetterna slut. Istället får jag köpa 1-dagarsbiljetter till varje dag, som innebär att man inte får vistas på campingen och inte heller få något vanligt festivalarmband. Istället fick jag ett plastband och tvingades ragga upp bussiga killar (inget större problem..) varje gång jag skulle in till campingen efter att vi varit inne på festivalområdet. Killarna fick slänga mig över staketet och ta emot mig på andra sidan, det gick förvånansvärt riktigt bra och jag hade otroligt kul under festivaldagarna.

Nu har det gått snart 3 år sedan jag var på min första festival, och man kan väl säga att jag har förändrats en del. Idag skulle jag inte kunna tänka mig en sommar utan - och min Henri Lloyd jacka är full av spindelnät.

HÄR SKA NI FÅ TA DEL AV MIN SVENSKANOVELL.

Hade jag vetat vilka idioter de var, så hade jag påskyndat hela födelseprocessen, kommit ut och slagit ihjäl dem. Men när det hela var avklarat, så var det redan försent. Ema och Ferdinand, jag vet att ingen någonsin kommer förstå hur jag kände mig, men ni är de enda som i alla fall försöker.


På något osannolikt sätt, var de värre än vanligt den där dagen. Det var något med hur de såg på mig, som jag aldrig varit med om förut och blickarna deras springor till ögon gav, äcklade mig mer än någonsin. Från tidig, obehaglig och kall morgon till sen, mörk och förjävlig kväll, levde jag inte helt levande, jag kände mig ganska död. Ni vet nog vad jag menar, för när man är längst ner på skalan så spelar det ingen roll hur mycket du än skriker, det är ändå ingen som lyssnar.


De visste så otroligt väl att jag avskydde den sortens tillställningar och jag glömmer aldrig hur de tvingade på mig den naturfärgade, svagt rosa klänningen. Många kvinnor skulle döda för att få bära något liknande, men för mig var det som ett hån, en upprepande käftsmäll. Äcklet tog ett stadigt grepp om min rumpa och viskade stönande i mitt öra.

- Du kommer aldrig bli av med det här livet, så det är lika bra att du vänjer dej vid det, det blir enklare så, för ditt eget bästa.

Jag ville blotta strupen, även om det är väldigt svårt när man helst av allt ville hugga av deras. Det enda jag kände var en stor tomhet, en längtan efter något som inte fanns. I det stora osagda tog allting slut och jag tömdes sakta men säkert på liv, ork och energi. Tårarna var först lika naturliga som andetagen, tills de tillslut försvann helt. När något tynger ner axlarna på det viset, det är tydligen då man ska försöka vara rak och ståtlig. Men jag ville inte lägga tyngden på någon annan, eller ge värken till en oskyldig gestalt, när det egentligen var mitt eget fel från början. Jag har lärt mig att det är styrka att kunna förmedla värken till andra som likt en värktablett gör mig rak och ståtlig igen. Fast hur gör man om det inte finns några andra? Aldrig förut i mitt liv, har jag varit så ensam.


Efter 4 timmars falska leenden, extrem alkoholförtäring och stela nackar var det än en gång dags för de att leka med den levande dockan. Jag kände mig som leksaken barnet hade tröttnat på och slängt, så den slutar användas till det den är till för. Jag var dockan som hamnat i fel händer, så extremt mycket fel händer.


Jag svalde min stolthet och la mig ner i deras famnar som stank sprit, sen vände jag mig om och luktade på lakanets hörn, det luktade rent och nytvättat, till skillnad från resten av sällskapet. Jag lånade ut hela kroppen till några som inte visste hur man använde den. Ju längre tiden gick, ju mer gick den sönder, på alla möjliga sätt. Jag försökte så gott jag kunde, att behålla själen utanför det hela. Men när man sitter bredvid något liknande, ser man ännu tydligare hur de misshandlar och förstör kroppen inifrån och det blir då väldigt svårt att inte ta till sig hela processen.


Ni vet, det är inte alltid så lätt att leva, särskilt när man inte lever egentligen. Men jag måste säga att jag saknar tiden då de förstörde mig. Jag skulle behöva anledningarna de gav mig för att må dåligt, så ni kan förstå att jag fortfarande är sönder. Det går liksom inte att torka upp parfym från ett skadat trägolv, för fläckarna kommer aldrig att försvinna.

/Liv


JAG SÄGER VÄLKOMMEN TILL MINA NYA ÄLSKLINGAR

skor - raglady
leopard body & randig magtröja - H&M

WITH AN APPLE I WILL ASTONISH PARIS

Jag vill vara som alla andra som inte är som alla andra.

OH, HOLY FUCK


HELA STADEN ÄR SÅ TOM NÄR DU INTE ÄR HÄR.

Himlen är helt magisk, min omgivning kan knappt bli bättre och jag vill dela med mig av den här underbart, fantastiska låten. Lördagen den 6e November ska jag komma ihåg.

"Äppelöga, jag vill inte höra att det är slut innan det har börjat (och du tror jag är kär)."

FRIDAY NIGHT; AT THE BULLS.
FÖRE OCH EFTER-BILDER.

Jag skulle vilja uppmana alla att gå in på den HÄR länken.

Där får ni se min syster, min bästa vän och en oerhört stark människa, som efter ett år med LCHF (LowCarbHighFat) har minskat 23 kg. Dagen till ära har hon valt att lägga ut före och efter bilder på hennes blogg, så gå in och kika:

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.15695267

GE MIG BRUDENS FRISYR.


DU STÅR FÖR NÄRA.


OH BABY, YEAH HONEY.

Är det inte helt fantastiskt, mina vänner, att Harry Potter 7 del 1 har premiär om 15 dagar och 8 timmar och ungefär 23 minuter? Jag längtar som bara den.RSS 2.0